maatwerk met meer

Add Values

Een compleet pakket

Wij bieden een compleet pakket diensten aan. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld het voeren van uw boekhouding, uw BTW-aangifte, periodieke rapportages, uw jaarrekening en uw aangifte Inkomsten- of Vennootschapsbelasting. Ook kunnen wij u helpen bij het maken van prognoses, bijvoorbeeld voor het aanvragen van financiering. Wellicht bent u startende ondernemer? In dat geval kunnen we samen een ondernemingsplan schrijven. Of het nu gaat om een investering, financiering, samenwerking of bedrijfsovername wij geven u graag bedrijfseconomisch advies.

Samenwerking

U wilt een deel van uw administratie zelf voeren? Doordat wij werken met cloudoplossingen, zoals e-boekhouden, is dat geen enkel probleem. Zowel u als wij hebben overal toegang tot uw boekhouding en administratieve documenten.
Wilt u dat uw administratie bij u “in huis” wordt gevoerd? Ook dat is mogelijk. Onze medewerker is dan op afgesproken momenten bij u aanwezig.

Maatwerk

Samen met u bekijken we welke diensten u wilt afnemen. Daarvan maken we een pakket dat past bij u en uw onderneming. 

Ons netwerk

Wij doen waar we goed in zijn en weten waar onze kennis ophoudt. We investeren in het onderhouden van de relatie met partners in ons netwerk. Om u samen nog beter van dienst te zijn. Zo kunnen wij u ook helpen als de deskundigheid van een belastingadviseur, accountant, notaris, jurist of salarisadministrateur nodig is. Ook als u op zoek bent naar flexibel personeel biedt ons netwerk uitkomst.

contactgegevens:

postadres:

Postbus 1789, 2280 DT Rijswijk ZH

bezoekadres:  

Laan van Oversteen 20 (2e etage)

2289 CX Rijswijk ZH

tel:  085 74 303 20

e-mail: info@addvalues.nl

KvK:  78574579

IBAN:  NL91 INGB 0006 6182 44

BTW-nummer: NL86 1455 368 B01